Ida Nikoline Rogne føler seg ikke urolig for utfallet av presidentvalget i USA, men:

- Verden blir mer uforutsigbar

Hans Olav Lahlum snublet og slo seg på veg til Molde vgs. Men snublet gjorde han ikke da han snakket om «Trump, Biden og slaget om USA». – Spennende! sa elever vi snakket med.

«TRUMP, BIDEN OG SLAGET OM USA»: Ida Nikoline Rogne og Tobias Seth Brudeseth var to av elevene som fredag fikk en humoristisk og interessant lyninnføring i USAs nyere valghistorie og om Trump og Biden før presidentvalget 3. november. - Dette var en gruppe hyggelige, disiplinerte og konsentrerte elever som stilte gode og relevante spørsmål, sa historiker Hans Olav Lahlum etter foredraget, et samarbeid mellom Molde vgs og Bjørnsonfestivalen. Han ga nylig ut bok om emnet.  Foto: BJØRN BRUNVOLL

Kultur

Det summer blant skoleklassene som fant sine plasser i amfiet på Molde vgs. fredag. Blant dem er Ida Nikoline Rogne og Tobias Seth Brudeseth: