Når færre folk får komme på konsertene, må tenke utgifter overalt

Artistene stripper ned og kutter

Lite penger inn betyr lite penger ut. – Koronasituasjonen slår også inn i kulturlivet. Artister bærer instrument og utstyr sjøl, crewet er strippet ned, alt for å redusere kostnader, sier konsertarrangør Dag Landbakk.

IKKE MYE STAFFASJE: Når konsertarrangørene ikke får selge mer enn maks 200 billetter, blir økonomien deretter. – Vi opplever at artister ikke tar med crewet for å spare kostnader. De bærer utstyr og rigger sjøl, forteller festivalsjef og konsertarrangør Dag Landbakk.  Foto: RICHARD NERGAARD

Kultur

Artistene vil ut på vegen og opptre for folk. Arrangørene av konserter og festivaler tar gjerne imot, men har begrensninger med hvor mange personer som kan være samlet på hvert arrangement. Maks antall personer er satt til 200.