Rauamværing klar med ny roman for voksne:

Berit Rødstøl er aktuell med ny bok om sorg og bygdeliv: – Drivkraften er å lage gode historier

Forfatter Berit Rødstøl fra Rauma kommer med ny roman i høst. «Etter punktum» blir hennes tredje utgivelse ti år etter debuten.

NY ROMAN: Forfatteren Berit Rødstøl er aktuell med sin nye roman «Etter punktum» som lanseres 25. august.  Foto: Oda Berby / Samlaget

Kultur

– Drivkraften er å lage gode historier, sier forfatter Berit Rødstøl. Raumaværingen, bosatt i Moss, er for tiden aktuell med sin nye roman «Etter punktum», som har lanseringsdato 25. august i år. Boka handler om sorg og bygdeliv. Om ei som vender hjem etter en tragisk ulykke, og kommer til ei bygd som ikke har glemt hva som hendte. Et samfunn som kjemper en stille krig etter en inngripende hendelse, og om en indre justis som riv bygda og familien fra hverandre.