Kari Harneshaug med ny kritikerrost plate - endelig får hun spille på Moldejazz

Hun vokste opp med Moldejazz og spilte fløyte i Jazzlogen. Fredag 17. juli holder Kari Harneshaug for første gang sin egen konsert på berømte festivalen.

Tøffe låter: – Låtene på plata strekker seg i en periode der livet har gått fra vondt til verre, sier poprockartisten Kari Harneshaug fra Harøya, aktuell med albumet «Deeper / Further». Dypere og bedre enn noengang, mener Nettavisens anmelder Tor Hammerrø.   Foto: KRISTIN SLOTTERØY, Sunnmørsposten

Kultur

(SMP:) – Endelig. Jobben skulle annonseres akkurat i det landet ble stengt ned, så det var veldig spennende veldig lenge, om konserten ble satt opp. Jeg er så glad det ble noe av festivalen, sier Harneshaug, som skal spille på Plassen, der de 150 billettene ble utsolgt i forrige uke.