Sjekk den spinnville traileren til «Børning 3» fra Trollstigen

Raske biler opp den bratte vegen til Trollstigen og et bryllup på toppen spiller hovedrollene i traileren til høstens Børning-film. Se den her!

Spektakulære scener: I traileren til Børning 3 går ikke bryllupet på toppen av Trollstigen helt som planlagt.  Foto: Skjermdump

Kultur

Nylig ble traileren til Børning 3 sluppet av SF Norge.

Den starter temmelig spektakulær kjøring opp Trollstigen. På utsiktspunktet på toppen er Roy, igjen spilt av Anders Baasmo, i ferd med å gifte seg. Dessverre går det ikke helt etter planen – han blir utfordret av en annen beiler, spilt av tyske Alexandra Maria Lara.

For å vinne hjertet til sin utkårede må de to kjøre om kapp fra Trollstigen til den legendariske racingbanen Nürburgring i Tyskland, står det i omtalen av filmen.

På rollelista står navn som Anders Baasmo, Sven Nordin, Otto Jespersen, Ida Husøy, Stig Frode Henriksen, Geir Schau og Henrik Mestad.

Vi blir i tillegg blir introdusert for nye karakterer spilt av Kathrine Thorborg Johansen, Alexandra Maria Lara, Henning Baum, Wenche Myhre og Pål "OnklP" Tøien.

Premieredato for filmen er i følge Filmweb 9. september.

Se traileren her:


Børning 3 snur opp-ned på Trollstigen i fem dager, massiv lokal medvirkning i den kommende bilspillefilmen

Børning 3 snur opp-ned på Trollstigen i fem dager. En rekke illsinte og lokale stjernebiler spiller viktige roller

En rekke illsinte og lokale stjernebiler spiller viktige roller i Børning 3. Hans Jørgen Aarø fra Molde har nok den «argaste» bilen, mens Ronny Håbet fra Moldestuket er selve bilformidleren til storfilmen.