Per-Ingvar fra Vestnes drømmer om å lykkes i Hollywood: – Jeg sitter i rullestol, er ufør og beinskjør. Men jeg er sta

Filmskaperne Per-Ingvar Tomren og Raymond Volle fra Vestnes lager komidokumentaren «Veien til Hollywood virker lang i rullestol». – Humoren og selvironien har vært viktig for å takle diagnosen, forteller Per-Ingvar, som har sittet i rullestol siden barneskolen.

Filmskaper i Hollywood mot alle odds: Per-Ingvar Tomren og Raymond Volle har gjort filmopptak på turene til USA de siste åra. Arbeidet med å sette sammen råmaterialet til en dokumentar skal gjøres av «noen som kan se galskapen fra utsida».   Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

– Det handler om å følge drømmen mot alle odds. Jeg sitter i rullestol, er ufør og beinskjør. Å lykkes i Hollywood er vanskelig for alle, men ekstra vanskelig når man sitter i rullestol. Man møter hindre folk ikke tenker over, men jeg er sta, sier Per-Ingvar Tomren (40) fra Vestnes.