Jesper Jenset med ny musikkvideo fra Molde - se den her

Musikkvideoen til Jesper Jensets nye låt er ute - filmet og produsert av Magnus Furset i Molde.

Musikkvideo fra hjembyen: Jesper Jenset bruker Molde som kulisse i sin nye musikkvideo.   Foto: Skjermdump

Kultur

Artisten fra Molde slapp nylig sin tredje EP på like mange år. Nå er musikkvideoen til låta «Love Me, I’m a Mess», ute. Den beskrives som en «hjemmelaget» video med gutta i byen han vokste opp i. For moldensere blir det et gjensyn med flere kjente steder, fra fjella i Molde-panoramet til Julsundet og hoppbakken i Mølleråsen.

Til nettstedet 730 sier Jenset dette om musikkvideoen:

– Videoshooten var magisk. Det var egentlig bare en helt vanlig sommerdag med vennene mine i Molde bortsett fra at Magnus hadde med seg et sick superkamera. Har alltid hatt lyst til å vise fram hjembyen min på sitt beste, og det følte jeg at vi fikk til. Det er også mye lettere å være komfortabel og seg selv når settingen er såpass naturlig, sier Jenset, som i samme intervju forteller om sine polske fans og et besøk han hadde i Krakow.

– Noen av de hadde kjørt 7 timer i bil for å se meg. Vi pratet med alle og tok bilder etterpå. De kunne alle låtene på rams og hadde mange spørsmål. Veldig weird, men kul følelse å få møte fans utenfor Norge for første gang, sier Jenset.

Se videoen her:

Jesper Jenset har tidligere fortalt at han har vært hjemme i Molde med familie og venner under koronakrisa.


Nå slipper Jesper Jenset ny kjærlighetslåt med dette stjerneskuddet

Jesper Jenset slipper ny låt med ungt stjerneskudd kjent for sin mørke og kraftfulle stemme.