Strømmer konsert herfra lørdag - med dronefilming og helgrillet gris

Mathias Kalvatsvik og Bjørns Orkester inviterer til en storstilt halvannen times live-sending og konsert fra Øygarden på Rekdal - med helt spesielle innslag. Sendingen strømmes også her på Rbnett.

Kreditering: Pop Media

Kultur

- Vi har planlagt dette lenge, fordi vi ønsker at det skal bli noe helt spesielt, som folk skal huske, forteller Mathias Kalvatsvik i Bjørns Orkester fra Jendem i Hustadvika.

Sender fra Rekdal

Kalvatsvik får rollen som programleder, soloartist og orkester-medlem når han inviterer til en storstilt live-produksjon i samarbeid med Pop Media.

- Jeg har samarbeidet med Svend Skogheim i Pop Media lenge, vi spilte en periode mye i Tomrefjord, og han bodde der da, forteller Mathias Kalvatsvik.

Området som skal brukes i sendingen lørdag er Øygarden og ligger i Rekdal.

- Det er uti havgapet, med steinstrand, gapahuk, bålplass og flotte omgivelser. Vi planlegger intervju med andre kjente og kjære navn fra bransjen, uten at jeg vil nevnte navn nå - det skal være en overraskelse. Så blir det bålbrenning, trekkspillmusikk og muligens visning av noen av mine videoer, sier Kalvatsvik, som har opplevd to millioner visninger på den siste videoen han har publisert.

Lager egen sending lørdag: Mathias Kalvatsvik og resten av Bjørns Orkester sender direkte fra Øygarden på Rekdal lørdag.  Foto: Skjermdump

Helgrillet gris til 50 gjester

Han forteller at Ola Sylte, som var med i Jakten på kjærligheten i 2008, stiller fra Sylte gårdsslakteri med en nyslaktet gris, som skal helgrilles og serveres til de 50 gjestene.

- Vi gleder oss veldig. Her blir det en flott naturopplevelse i tillegg, med drone-filmingen. Vi håper og tror mange vil følge sendingen, både fra Norge og Sverige, sier han.

Sendingen starter kl. 20.30 på lørdag. Etter intervjuer og andre innslag, avsluttes den med en 45 minutter lang konsert med Bjørns Orkester. Den strømmes til flere Facebook-sider og vises også her på Rbnett.

Se denne videoen som er filmet på Øygarden: