NESTE: Vangsgutane 10. juni

Her er konsertene du kan se i juni

Dette er oversikt over våre artister på digitale scener. Neste ut er Vangsgutane onsdag 10. juni kl. 22.00.

Konsert med Trond Salthammer med band. Lørdag 13. juni.

Kultur

Her gir vi deg oversikten over artister og musikere du kan strømme rett hjem i stua di de nærmeste ukene, mange produsert av Molde Live. Noen av konsertene finnes i opptak (se nederst i saka).

Trond Salthammer

Lørdag 13. juni kl. 21.00 / Molde Live + RbnettMalvin Nøsen

Fredag 12. juni kl.20.00 / Molde Live + Rbnett

Gitar og vokal: Malvin Nøsen (23) slipper soloalbumet «Malvin» kjøres på livestream 12. juni, med lokalt band. Gibson-gitaren ble kjøpt i New York i 2013.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen
Josah

Lørdag 6. juni kl. 21.00 / Molde Live + Rbnett

Jonas i Josah: Jonas Høgseth. Josah består av Jonas Høgseth, Sindre Klykken og Joachim Orvik og har holdt på siden 2006. De har gitt ut to album, flere singler og musikkvideoer. De har spilt landet rundt på små og store scener. Nå er de i gang med sitt tredje album, og publikum vil få smakebiter fra dette på konserten hos Molde Livestream.

Storkultur på Ljøen Revolt, Tricia Boutté m.fl.

Søndag 7. juni kl. 18.00 / Storfjord kulturhus på Facebook / Digitalscenen

Revolt. Nikolai Gagnat (17) på trommer, Emil Frøyen Vold (18) på gitar, vokalist Ulrik Bolsønes (18), Herman Mjåset (19) på gitar og Sigurd Skjølberg (18) som bassør.  Foto: Hogne Bø PetterssonSøndag 7. juni kl. 18.00 sendes strøymekonserten «STORKULTUR PÅ LJØEN» digitalt, direkte frå det flotte friluftsamfiet på Øvre Ljøen i Sunnylven. Konserten vil, saman med filminnslag frå ymse medarrangørar, bli kringkasta på fleire strøymeplattformer.

I tillegg til å fremje kulturen på Sunnmøre vil vi setje fokus på lokal natur og lokale produsentar av mat, drikke og reiselivstilbod, for på denne måten å marknadsføre fjorden og bygdene ikring.

Desse er med: Stine Hole Ulla, Ålesund Strykekvartett, Tricia Bouttè-Langlo og Askjell Molvær, Ole Hjalmar Bonsaksen, Frode Hagebakk, Katrine Langlo med band, Kristin Storstein, LIZZ med orkester, folkemusikk-trioen Ingunn Linge Valdal, Thea Marie Ytterdal og Solveig Eide Grønningsæter, poeten Eirik Havnes, dansaren Martha Standal, Tone Oline Knivsflå, Gunnar Inge Eide, PK Støbakk, og indiebandet REVOLT frå Molde. Programvert er Sigurd Drege.

Vangsgutane

Onsdag 10. juni kl. 20.00 / Molde Live

Frå Vestnes: Velkjende Vangsgutane frå Vestnes har skifta delar av den orginale besetninga frå storheitstida på 90-talet, men leverer framleis drivande irsk folkerock på høgt nivå. Foto: Gunn E. Aarønes  Foto: PHVangsgutane består i dag av Britt Elise Skram på fele, Gunnar Rafteseth på trekkspill, Jørgen Wiik på fløyter, Lasse Krogseth på bass, Magne Steinsvoll på mandolin, banjo og sang, Terje Bystøl Hasen på trommer og Karl Arne Frantzen på gitar og sang. Repertoaret består av folkrock, særlig fra Irland + de britiske øyer, som Pogues, men bandet har også selvskrevet materiale.

Disse konsertene ligger i opptak:

Nora Legrand

Til Molde Live: Nora Legrand fra Rauma.  Foto: Per Tormod Nilsen

Fredag 22. mai kl. 20 / Molde Live + Rbnett

Nora Legrand blir omtalt som et friskt pust i det norske country og americana-miljøet. Debut-EPen, Devotion, fikk strålende anmeldelser med terningkast 5 i Romsdals Budstikke. Med seg har hun dette bandet: Kristian Frostad på gitar og pedal-steel, August Stubø på gitar og Sigrid Rekve som korist. Her blir det akustisk country, silkemyke koringer og sjelfull sang. Nora er opprinnelig fra Torvika i Rauma.

Se konserten på Molde Live

Se konserten direkte på Rbnett

Se konserten direkte på Rbnett

Konserten sendes i samarbeid med Molde Live

Rbnett viser konserten i samarbeid med Molde Live

Nettkonserten vises i samarbeid med Molde Live

Her kan du se konserten!

Se opptak av Mosaikk-konserten på silotaket i opptak her

Her kan du se konserten med Beate Mordal og Martin Bredin på Molde Live.

Her kan du se konserten med Mats Nerli lørdag kveld

Se metal-konserten direkte her!


Her kan du se konserten med Gone Rogue.Se Topography på Molde Live

Se konserten med Miriam Venås Band på Molde Live.

Se konserten med Fjord og Fjell her!

Se konserten med Magnolia her!


Her kan du se konserten med Sol i Skuggeskog

Se konserten med Wild Cats her!

Konsert med Vangsgutane onsdag 10. juni klokka 20.00.

Konsert med Malvin Nøsen med band. Fredag 12. juni klokka 20.00.