TV2 bekrefter: Ny sesong med Kompani Lauritzen

Og den nye sesongen kan også bli spilt inn på Åndalsnes.

Nå blir det flere militærøvelser: Kompani Lauritzen får en sesong 2. Her er årets kjendis-rekrutter på Setnesmoen utenfor Åndalsnes.  Foto: Matti Bernitz

Kultur

Nær 1 million seere har sett finalen av Kompani Lauritzen, der Øyvind "Vinni" Sauvik til slutt stakk av med seieren.

Den populære realityserien, som ledes av Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård, er spilt inn på Setnesmoen utenfor Åndalsnes, og tar også i bruk området rundt.

Mandag 18. mai melder VG at TV2 bekrefter ny sesong, som skal spilles inn til høsten.

- Kompani Lauritzen er en av de største TV-suksessene i nyere tid, og derfor er det veldig hyggelig å kunne bekrefte at vi nå har bestilt en ny sesong som skal spilles inn til høsten. Vi vurderer å spille inn på Åndalsnes på nytt, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV2 til VG.

Hun beskriver Kompani Lauritzen som et eventyr for TV2, og takker programlederne, produksjonsselskapet Seefood og interne krefter i TV2, samt rekruttene i den første sesongen.


TV-serien ble en knallsuksess. Nå skal «Kompani Lauritzen» lokke flere turister til Rauma

Tindesenteret på Åndalsnes skal i sommer tilby turister å prøve seg på Kompani Lauritzen-utfordringer.For 40 år siden skrev dansebandkongen denne landeplagen. Nå gir kjendiser fra Kompani Lauritzen ut låta på nytt

I år feirer Finn Erlandsen 50-årsjubileum som artist. Nå blir låta hans Dimmetid fra 1979 utgitt på nytt av Lasse «Lazz» Jensen, Håvard Lilleheie og Emil Solli-Tangen fra Kompani Lauritzen.