Moldejazz 2020: 20 konserter, 200 musikere og fire arenaer

– Det er utrolig gledelig for byen at det blir Moldejazz i uke 29 i år også, i stedet for et hull i den uavbrutte festivalhistorien. Vi kan tilby et godt jubileumsprogram, med sju bestillingsverk, sier festivalsjef Hans-Olav Solli.

Styret har talt: Årets jubileumsfestival blir mindre, men fortsatt betydelig i størrelse. Den feirer kjernen og den norske jazzen. F.v.: Torgeir Dahl, Gunhild Sjøvik og Stein Berg Oshaug i styret. Foran festivalsjef Hans-Olav Solli.   Foto: Vera Henriksen

Kultur

Fredag vedtok styret i Stiftelsen Moldejazz planene for en nedskalert versjon av Moldejazz 2020, som feirer den 60. festivalen i år. De nye planene kommer etter regjeringens nye retningslinjer som tillater arrangement med inntil 50 personer gitt 1 meters avstand; samt signalene om at antallet kan bli utvidet til 200 etter 15. juni.