NESTE: Wild Cats 5. juni

Her er konsertene du kan se i mai og juni

Dette er oversikt over våre artister på digitale scener. Her kan du se lørdagens konsert med InQuart i opptak. Neste band ut er Wild Cats fredag 5. juni kl. 20.00.

Se konserten med InQuart her.

Kultur

Her gir vi deg oversikten over artister og musikere du kan strømme rett hjem i stua di de nærmeste ukene, mange produsert av Molde Live. Noen av konsertene finnes i opptak (se nederst i saka).

InQuart

Var først ute på live-stream i Molde: Lørdag inntar InQuart scena i det gamle kulturhuset i Molde.  Foto: PrivatLørdag 30. mai kl. 21.00 / Molde Live + Rbnett

Denne trioen består av Tommy Bechstrøm, Henry Haugen og Ole Christian Melseter, og de byr på feststemt musikk og galskap. Her får du høre tradisjonelle og egne arrangement på låter fra de fleste tidsaldre - låter du selv hadde glemt at du digger. Til tross for at Tommy har knekt foten, lover bandet å trøkke til med klampen i bånn...

Wild Cats

Fredag 5. juni kl. 20.00 / Molde Live

Wild Cats er et coverband som ble dannet i 1983, og spiller låter stort sett i sjangeren «engelsk pub-rock». Repertoaret er hovedsaklig hentet fra de to bandene Dr. Feelgood og Nine Below Zero og tidsperioden 1977-1984. Bandmedlemmene kommer fra Kleive, Istad og Kortgarden i Molde Kommune og musikerne har lang erfaring flere ulike band og sjangere. På vokal/munnspill, Arve Husby, gitar/vokal Ståle Staurseth, bass/vokal Jonny Asphol, trommer Kjell Arild Istad og keyboard/vokal Hans Dagfinn Romuld.

Josah

Lørdag 6. juni kl. 21.00 / Molde Live

Jonas i Josah: Jonas Høgseth. Josah består av Jonas Høgseth, Sindre Klykken og Joachim Orvik og har holdt på siden 2006. De har gitt ut to album, flere singler og musikkvideoer. De har spilt landet rundt på små og store scener. Nå er de i gang med sitt tredje album, og publikum vil få smakebiter fra dette på konserten hos Molde Livestream.

Vangsgutane

Onsdag 10. juni kl. 20.00 / Molde Live

Frå Vestnes: Velkjende Vangsgutane frå Vestnes har skifta delar av den orginale besetninga frå storheitstida på 90-talet, men leverer framleis drivande irsk folkerock på høgt nivå. Foto: Gunn E. Aarønes  Foto: PHVangsgutane består i dag av Britt Elise Skram på fele, Gunnar Rafteseth på trekkspill, Jørgen Wiik på fløyter, Lasse Krogseth på bass, Magne Steinsvoll på mandolin, banjo og sang, Terje Bystøl Hasen på trommer og Karl Arne Frantzen på gitar og sang. Repertoaret består av folkrock, særlig fra Irland + de britiske øyer, som Pogues, men bandet har også selvskrevet materiale.

Disse konsertene ligger i opptak:

Nora Legrand

Til Molde Live: Nora Legrand fra Rauma.  Foto: Per Tormod Nilsen

Fredag 22. mai kl. 20 / Molde Live + Rbnett

Nora Legrand blir omtalt som et friskt pust i det norske country og americana-miljøet. Debut-EPen, Devotion, fikk strålende anmeldelser med terningkast 5 i Romsdals Budstikke. Med seg har hun dette bandet: Kristian Frostad på gitar og pedal-steel, August Stubø på gitar og Sigrid Rekve som korist. Her blir det akustisk country, silkemyke koringer og sjelfull sang. Nora er opprinnelig fra Torvika i Rauma.

Se konserten på Molde Live

Se konserten direkte på Rbnett

Se konserten direkte på Rbnett

Konserten sendes i samarbeid med Molde Live

Rbnett viser konserten i samarbeid med Molde Live

Nettkonserten vises i samarbeid med Molde Live

Her kan du se konserten!

Se opptak av Mosaikk-konserten på silotaket i opptak her

Her kan du se konserten med Beate Mordal og Martin Bredin på Molde Live.

Her kan du se konserten med Mats Nerli lørdag kveld

Se metal-konserten direkte her!


Her kan du se konserten med Gone Rogue.Se Topography på Molde Live

Se konserten med Miriam Venås Band på Molde Live.

Se konserten med Fjord og Fjell her!

Se konserten med Magnolia her!


Her kan du se konserten med Sol i Skuggeskog