Nå slipper Jesper Jenset ny kjærlighetslåt med dette stjerneskuddet

Jesper Jenset slipper ny låt med ungt stjerneskudd kjent for sin mørke og kraftfulle stemme.

Nytt samarbeid: Ylva og Jesper slipper låta Flame fredag 27. mars.  Foto: Christian Bang / Truls Qvale

Kultur

Fredag 27. mars slipper Jesper Jenset fra Molde låta «Flame» sammen med artisten Ylva.

Sammen har de laget flammende kjærlighetslåt, heter det fra plateselskapet Universal Music.

– Jeg liker å samarbeide med andre norske artister. Ylva er rå. Kult å være med på prosjektet, sier Jesper Jenset om det nye samarbeidet, ifølge meldinga.

Jesper Jenset slo gjennom etter sin deltakelse i Idol i 2014, der han sang seg til en 5. plass. Han fikk en kjempehit i 2016 med låta High, og har gitt ut en rekke låter etter det. Han spiller flere instrumenter og skriver og produserer egen musikk og har i det siste levert låter som «One Last Time» med Gromee og «Don't Cry» med H.E.R.

– Da Jesper takket ja til å bli med på prosjektet ble jeg utrolig glad. Stemmen hans ble på å løfte låta på en unik og spesiell måte. Det har vært en ære å samarbeide med han, uttaler Ylva i pressmeldingen.

Ylva Olaisen (19) kom på 2. plass i The Streams i 2016, har vært med i tv-programmet Generasjon Z og har samarbeidet med en rekke produsenter og låtskrivere. Katalogen har nå passert 15 millioner lyttestreams. Hun har samarbeidet med flere norske artister; som «Too Late To Love Me» med Sonny Alven og Unge Ferrari sin hitsingel «Bagasje».

Låta kan du høre her.


Jesper skriver låter med Stargate og Madcon:

– Det går veldig bra om dagen

Jesper Jenset har hatt en sommer fylt av låtskriving og ferie hjemme i Molde. Nå skal han åpne Jugendfest.Jesper Jenset fra Molde sparket i gang Jugendfest

For en arena, og allerede 18.30 sparker moldenser og popidol Jesper Jenset i gang årets Jugendfest på en «vill» fredag.