Har brukt 800 timer på å planlegge show, nå er det korona-avlyst:

– Klart jeg er lei meg

Showet har vært planlagt i over ett år og utsolgt i sju måneder. Gjester var ventet fra inn- og utland. Hotellet var bortimot fullbooket. 23 musikere skulle på scena. Nå må Morgan Vøien flytte «Aloha - Elvis from Hawaii» til oktober.

Både lei seg - og lettet: – Det blir noen rare dager framover nå, sier Morgan Vøien, som har brukt flere hundre timer på å planlegge tidenes Elvis-satsing i Bjørnsonhuset.  Foto: Kjell Langmyren

Kultur

– Vi har siktet høyt med dette prosjektet. Ingen har gjort det vi skulle gjennomføre her i den grad. Vi hadde til og med hyret inn profesjonell videoproduksjon, for å dokumentere det hele på dvd, sier Morgan Vøien fra Bud, også kjent som frontfigur i dElvis Morgan Band.