UKM i Molde og Hustadvika avlyses

I Hustadvika var nesten 90 ungdommer påmeldt til UKM (Ung Kultur Møtes).

I kortbukser: Bandet Playground fra Eide er Børge Melby Eide (Trommer - 12 år), Cato Nås (Trommer - 16 år), Daniella Storvik (Piano - 15 år), Didrik Storvik (Vokal - 15 år), Morta Geraltauskaite (Gitar - 11 år).  Foto: UKM Media / Håvard Bævre Ellingsgård

Kultur

– Det er med tungt hjerte vi avlyser UKM-arrangementet som skulle ha gått av stabelen i Hustadvika fredag. Vi hadde rekordmange 47 innslag, og nesten 90 ungdommer påmeldt. Vi håpte i det lengste at vi skulle få arrangere dette, siden ungdommene ikke er i risikogruppa for koronaviruset, men må respektere avgjørelsen. Ungdommene er veldig lei seg, de har jobba i månedsvis mot UKM, sier kulturkonsulent Emelie Mathilde Langnes Holden i Hustadvika kommune.