– Uten naturen, fjella og Setnesmoen ville vi ikke fått det til

Programleder og oberst Dag Otto Lauritzen grugleder seg til premiere på Kompani Lauritzen lørdag. – Vi har vært på mange steder rundt i Norge, og sett på alternativ. Den fantastiske naturen i Romsdal, velvilligheten vi møtte og hjelpa vi fikk, var uvurderlig, sier han.

Disse kjendisene deltar: Izabell (Benedicte Izabell Ekeland) (29), artist, Lise Karlsnes (40), artist, Emil Solli-Tangen (30), operasanger, Desta Marie Beeder (32), programleder, Øyvind «Vinni» Sauvik (44), artist, Abiel Tesfai (31) programleder/DJ, Henrik Thodesen (39), komiker, Marte Bratberg (30), radiovert, Wanda Mashadi (28), tv-personlighet, Vita Mashadi (28), tv-personlighet, Raymond Kvisvik (45), tidl. fotballspiller, Lasse «Lazz» Jensen (38), artist, Håvard Lilleheie (47), programleder, og Siri Kristiansen (41), radioprogramleder deltar i Kompani Lauritzen.  Foto: Matti Bernitz

Kultur

Den erfarne programlederen, og tidligere proffsyklisten og fallskjermjegeren, forteller at han på en skala fra 1 til 10 ligger på 12 i nervøsitet før premieren på Kompani Lauritzen på TV2 lørdag.