– En utrolig god gjeng

– Vi dulla nok litt med dem, sier Nina Grøvdal og Linda Thoresen som laga mat til «Kompani Lauritzen» fra morgen til kveld. Onsdag var de invitert til premierefesten i Oslo.

Til premierefest: Kjøkkensjef i Setnesmoen leir, Nina Grøvdal og kokk Linda Thoresen var onsdag på premierefest med «Kompani Lauritzen» i Oslo. Det var også områdesjef for Rauma HV-område, Anders Eide (t.v.) Stabssjef Ivar Hatlelid sier at «Kompani Lauritzen» gjerne må komme tilbake for en ny sesong.   Foto: Ragnhild Bakke

Kultur

Et halvt år har gått siden Kompani Lauritzen-maskineriet rykket inn på Setnesmoen leir for en måneds tv-opptak. Blant dem som hadde mest med deltakerne og tv-produksjonsteamet å gjøre, ble kokkene i messa på leiren, Nina Grøvdal og Linda Thoresen. De laga frokost, lunsj og middag til alle hver dag.