Didrik for full musikk

Noen sier Didrik Solli-Tangen er en drivandes sanger, og så kan han visst synge opera og. Andre igjen sier; Didrik er operasangeren som også slår til og synger flere typer sanger. Til de siste; dere har rett!

Didrik Solli-Tangen med Martin Bredin og Kjetil Gjelstenli.  Foto: Ole Foss

Kultur

I Bjørsonhusets store sal bredde Molde Janitsjar med forsterkninger ut sine musikalske vinger lørdag, og de er blitt større og bredere som årene har gått. Det føles nå som; hva skal de nå gjøre som topper dette? I hvert fall tenker jeg det, som har fulgt korpset siden de var …ja, et korps... til de i jubileumsåret 2019 dro til med selveste Yngve Gåsøy. Og hvert år de siste årene har de bredsidet til med signifikante prosjekter som på alle måter har hevet både ambisjoner og nivået.