– Skal ha faste kultursider også i framtida

Ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde i Romsdals Budstikke anslår at avisa har opp mot 50 anmeldelser i året. Det skal de fortsette med.

Fortsatt kultur i fast seksjon i papiravisa: Ansvarlig redaktør Ole Bjøner Loe Welde vil fortsatt ha både faste kultursider og anmeldelser, samt mer av både levende bilde og lyd i kulturdekningen.  Foto: Bjørn Brunvoll

Kultur

– Vi skal ha faste kultursider også i framtida. Dette er en fin måte å markere at kulturstoffet er viktig for oss, og det sikrer at kulturområdet har en plass i vårt tilbud, både på papir og digitalt, sier Loe Welde. Kulturstoffet i Romsdals Budstikke er i dag plassert i en fast seksjon bak i avisa, med to kultursider på hverdager, opp mot åtte i fredagsseksjonen og 2-3 sider på lørdager.