Har søkt støtte til hemmelig filmprosjekt:

Innspilling av ny storfilm i Rauma?

Filmprodusent Per Henry Borch og selskapet Truenorth, som sto bak innspillinger til James Bond og Black Widow i Romsdal i fjor, har søkt om støtte til et nytt filmprosjekt i Rauma.

Godt fornøyd etter James Bond-innspilling på Atlanterhavsvegen Per Henry Borch er film- og linjeprodusent i selskapet Truenorth Norway AS. Her etter to innspillingsdager av den nye James Bond-filmen på Atlanterhavsvegen i fjor.  Foto: Bjørn Brunvoll

Kultur

Det var TV2 som første meldte at produksjonsselskapet Truenorth Norway, med base i Ålesund og Oslo, er blant søkerne til penger fra intensivordningen i via Norsk Filminstitutt. Åndalsvis Avis har også omtalt saken. Ti produksjoner kjemper om en tilskuddsramme på 118 millioner kroner, og flere av disse er utenlandske produksjoner.