Nå er de lokale musikerne til nyttårskonserten klare

Atle Pettersen skal styre showet. Men en rekke lokale musikalske krefter bidrar også på nyttårskonserten – blant dem hele to gospelkor og et syngende søskenpar på 13 og 14 år.

Storbandets egen blåserekke: Disse fem saksofonistene vil garantert gi lyd fra seg under nyttårskonserten. F.v.: Sissel Hartvigsen Nerland (barytonsax), Hanne Christine Kirkevold (tenorsax), Maria Vik (altsax), Marie Therese Elnan (altsax), og den siste som står lengst borte, Bente Ødegård (tenorsax). De skal spille ei låt av den legendariske altsaxofonisten Lester Young, Tickletoe.  Foto: Per Tormod Nilsen

Kultur

Fra før er det kjent at Beat for Beat-programleder og vokalist Atle Pettersen skal lede årets Nyttårskonsert med Storyville Storband i Bjørnsonhuset den 11. januar, og blant annet framføre flere Frank Sinatra-låter. Nå er også de lokale bidragene på plass, og blant dem finner vi for første gang to gospelkor; både Molde Gospel og Gossen Gospel Voices.