«Medan dei er heime» har kanskje aldri vært bedre

Dyktige musikere har utviklet seg og blitt enda dyktigere

Også sunnmørskoret CorSonus bidro til at årets konsert ble en opplevelse. For publikum i Bjørnsonhuset var koret fra Hareid en stor overraskelse.

Kvalitet i alle ledd: Konserten med unge og dyktige musikere fra Romsdal har utviklet seg til en viktig tradisjon både for de som er med og for publikum i salen. I år ble «Medan dei er heime» arrangert for trettende gang. Mens noen opptrådde for første gang har mange vært med på juletradisjonen mange ganger tidligere. Rolf Magnus Orø sitt engasjement både med ungdommene og bakgrunnsbildene bidro til at årets lange konsert ble en stor opplevelse.  Foto: Hugo Tingvoll

Kultur

Sjelden får publikum så mye god musikk for pengene som når Rolf Magnus Orø med sitt «Medan dei er heime» inviterer til konsert. Tre timer med dyktige unge musikere og artister fra Romsdal. Denne gang innpakket i et bildeshow av en scenografi og med treffende god lyssetting. Sånn var trettende utgave av «Lærlingans» musikalske tradisjon i jula. For andre gang ble «Medan dei er heime» arrangert i Bjørnsonhuset.