Gimpville med på å lage den nye katastrofefilmen «Nordsjøen»:

– Målet er å jobbe med en film som får Oscar

Moldenseren Lars Erik Hansen har vært med på å lage en rekke prisvinnende filmer som Kon-Tiki, Bølgen og Skjelvet. Nå skal Gimpville lage ny katastrofefilm, «Nordsjøen».

HOBBYEN BLE JOBB FOR LARS ERIK HANSEN: – Jeg hadde 3D-animasjon som hobby på videregående. Jeg konkurrerte med en i klassen om å lage best 3D-animasjon. En annen bekjent ba meg om å sende inn en arbeidsprøve til TIBE. Jeg kom inn til intervju, og så jobbet jeg der i nesten to år, forteller han.   Foto: KARI-ANNE FLOR

Kultur

Gimpville er et prisbelønnet VFX- og animasjonsstudio i Oslo sentrum. Har du sett norsk film de siste årene, har du sannsynligvis sett arbeidet deres. Lars Erik Hansen fra Molde er Producer & VFX Supervisor, og forteller at han prøver å få filmproduksjoner til å komme å filme i Romsdal så ofte han kan.