Moldejazz bruker 2,5 millioner ekstra på jubileet:

– Vil ha tre dager på museet

Øverst på programmet til Moldejazz 2020 står John Zorn som kommer med 33 verdensledende impromusikere. Hakk i hæl følger Cécile McLorin Salvant med eget band. – Vi vil befeste at vi er landets ledende jazzfestival, sier festivalsjef Hans-Olav Solli.

Endelig full klaff: – Vi prøvde å hyre Salvant allerede i 2002. I 2017 var hun en del av et band med sju damer i en fullsatt Teatret Vårt. Etter åtte år, har vi fått henne med eget band. Nå er hun også Grammy-tildelt, og ikke bare nominert, sier Petter Pettersson. Her med festivalsjef Hans-Olav Solli.  Foto: Bjørn Brunvoll

Kultur

Festivalsjefen innledet onsdagens pressekonferanse med å presentere ny logo for 60-årsjubileet i 2020, i gull og sort, med konfetti og krone, og tittelen «The Legacy Continues».