Slik møter bokhandleren fra Rekdal økt netthandel og et mer bilfritt sentrum på Karl Johan

Arild Rekdal har jobbet hos flaggskipet til Tanum på Karl Johan i Oslo i 30 år. Nå må bokhandelen endre seg i takt med økt netthandel og mer bilfritt sentrum.

Fikk sans for litteratur på videregående: – Jeg kommer ikke fra en bokfamilie. Men jeg hadde Per Amdam som lærer på Molde vgs, og gikk i en spennende klasse sammen med mange som nå jobber med litteratur og film, sier Arild Rekdal hos Tanum på Karl Johan.  Foto: Kari-Anne Flor

Kultur

Arild Rekdal kommer fra Rekdal, og gikk på Molde videregående skole. I dag jobber han som innkjøper for skjønnlitteratur og krim hos Tanum i Paleet på Karl Johan i Oslo. Tanum er en av Norges ledende bokhandlere, med røtter helt tilbake til 1832. Butikken på Karl Johan er Tanums hovedforretning.