Nye medlemmer til representantskapet i Moldejazz

Kultur

Molde kommune har rett til å oppnevne tre medlemmer til representantskapet i Molde International Jazz Festival. Tirsdag kveld ble Kjell Johan Vatne (V), Randi Gunnerød (Sp) og Britt Mari Ovesen (SV) innstilt til representantskapet for Moldejazz av nye Molde formannskap. Disse tre erstatter Thorbjørn Myhre (Ap), Frank Lien (H) og Nora Radlgruber (V). Øvrige medlemmer i representantskapet oppnevnes av Storyville Jazz Club (7), mens Norsk Jazzforum, Molde Næringsforum, Møre og Romsdal Regionteater AS og Romsdalsmuseet velger ett medlem hver.

Molde kommune oppnevner også ett styremedlem med personlig varamedlem. Som ved tidligere valg ble ordfører og varaordfører oppnevnt fra kommunen: Ordfører Torgeir Dahl (H) som styremedlem med Odd Helge Gangstad (Sp) som vara.