10 år gamle Tobias fra Vevang med i Norske Talenter:

– Jeg blir kjempeglad hvis jeg går til finalen

Pianotalentet Tobias Eikrem-Råmkes (10) har laget egen musikk i fire år allerede. Nå er han videre til direktesendt semifinale i Norske Talenter.

Spent pianist: Tobias Eikrem-Råmkes (10) er allerede ferdig med å lage musikkstykket han skal framføre på direktesendt semifinale på TV2-programmet Norske Talenter 15. november. Tatiana Avsetsina er pianolærer på Eide kulturskole, og fikk litt bakoversveis da hun fikk ham som elev i fjor. Foto: Rigmor Sjaastad Hagen 

Kultur

På Lyngstad og Vevang skole i Eide triller lyden av klassisk pianomusikk ut i gangene. Vi følger tonene, og banker på. I det lille rommet sitter kulturskolelærer Tatiana Avsetsina og følger med mens fingrene til Tobias Eikrem-Råmkes (10) flyr over tangentene.