– Jeg brenner for bygda jeg bor i, og synes det er nitrist at vi ikke har hatt 17. mai-korps her de siste åra

Baard Fanghol er så gira på å blåse liv i Julsundet Musikkorps at han i en alder av 48 år har begynt på kulturskolen for å lære trombone

SPREK SATSING: Foran f.v.: Solveig Skalderhaug, Linn Angela Sandøy, Anita Eide (med althorn) og Maggie Xavier. Bak f.v.: Malin Solberg, Aaris Male, Lisa Male, Iren Fjærstad, Linda Marie Lønes og Bård Fanghol. Bakerst Roger Visnes, Lars-André Gudmunset og Bjørnar Vikhagen (på slagverk).  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

AUKRA: – Jeg brenner for bygda jeg bor i, og synes det er nitrist at vi ikke har hatt korps her de siste åra. ATV med høyttalere, som vi har hatt fremst i 17. mai-toget et par ganger, er en fallitterklæring, sier Baard Fanghol (48) fra Julsundet i Aukra.