Forfatter Gert Nygårdshaug til Fræna med ny bok og klar klima-tale:

– Situasjonen i verden er brutal og vanskelig

– Det skjer så mye forferdelig nå som vi ikke aner slutten på. Det må skje noe. Kvikt, sier forfatter Gert Nygårdshaug (73), som ikke pensjonerer seg fra verken skriving eller klimaengasjement.

HEIME I EGET BIBLIOTEK: Forfatter Gert Nygårdshaug kommer opprinnelig fra Tynset, og er særlig kjent for sine kriminalromaner om Fredric Drum og øko-kvintologien, som starter med romanen Mengele Zoo. Han er nå aktuell med romanen «Regnmakeren».  Foto: Mimsy Møller / Samfoto

Kultur

Torsdag kommer Gert Nygårdshaug til Fræna folkebibliotek i anledning deres arrangementsrekke om folkevandringer. Den 73 år gamle forfatteren fra Tynset er aktuell med sin 41. utgivelse i et forfatterskap bestående av diktsamlinger, romaner, barnebøker og novellesamlinger.