Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant med kinopremiere fredag:

Slik har du aldri sett Kaptein Sabeltann før

Den nye Kaptein Sabeltann-filmen er på et teknisk nivå publikum aldri har sett før i norsk animasjon. Bak produksjonen står landets fremste animatører. To av dem er Are Austnes og Henrik Lervåg Linnes fra Molde.

Sjørøverkongen av de sju hav: For første gang presenteres Kaptein Sabeltann i digital animasjon. Og det er vellykket i følge P3s Filmpolitiet, som gir terningkast 4 og mener filmen gir frisk energi til det etablerte universet. 

Kultur

MOLDE/OSLO: Kaptein Sabeltann-universet er 30 år i år. Det feires på flere vis, men fredag fredag 27. september er det premiere på selve juvelen i skattekista: Kinofilmen «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant», med stemmene til kjente skuespillere som Tobias Santelmann, Trond Fausa Aurvåg, Jon Øigarden og Siri Skjeggedal. Regissørene er Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune.