Kvalifiserte seg for finale

Anita Nyhagen er en av landets fremste revyartister. Det var derfor ingen stor overraskelse at Vikebukt-damen kvalifiserte for de to finalene i norgesmesterskapet i revy.

FORNØYD: Anita Nyhagen imponerte i norgesmesterskapet i revy. Vikebukt-damen tok seg til finale og var veldig tilfreds med det.  Foto: FOTO: TOR IVAR VIKEN

Kultur

48-åringens navn var å finne på lista da NM-arrangørene lørdag ettermiddag presenterte navnene på de som fikk lov til å være med i NM-finalene. Nyhagen ble veldig glad da hun mottok beskjeden om at det kom til å bli en lang kveld og natt på henne i finaleteltet. To forestillinger som begge varte i nesten tre timer ble gjort unna før vinnerne er kåret. Det ble midnatt og vel så det før det er klart hvem som hadde stukket av med prisene i årets NM.