Festivalorkester fra Vestnes

Trond Salthammer og andre fra Vestnes har i flere år hatt det musikalske ansvaret under revyfestivalen «Gapskratten» i Tresfjord. Der har de gjort det så bra at de de i år ble hentet til norgesmesterskapet på Høylandet.

ORKESTER: Trond Salthammer hadde med seg Knut Ivar Bøe, Halvor Hovden, Mats Hugo Frostad og Gaute Skrove.  Foto: Svein Halvor Moe

Kultur

– NM-arrangøren har i flere år hatt folk på «Gapskratten» For to år siden fikk vi forespørsel om det kunne være interessant for oss å komme til Høylandet å bidra. Det hørtes både interessant og spennende ut, og i fjor ble det inngått en konkret avtale om at vi skulle være festivalorkesteret i det såkalte dagteltet hvor dagforestillingene foregår. Det har vært en ny erfaring og flott opplevelse, sa Salthammer da årets revyfestival nærmet seg slutten.