Cruisetrafikk gir utfordringer for Moldejazz i Alexandraparken:

– Her er det jammen trangt om plassen..!

– På grunn av cruisetrafikken og sperringer rundt parken, begynte vi riggingen allerede søndag. Det går bra takket være samarbeidet med havna, politiet og kommunen, sier Therese Østby Haugen i Moldejazz.

Fikk cruiseskip i parken: MSC Preziosa med plass til 4345 passasjerer besøkte Molde tirsdag, og kommer tilbake søndag 14. – Det har skapt utfordringer, men takket være godt samarbeid er vi rute, forsikrer Therese Østby Haugen i Moldejazz, her med restaurantansvarlig Leif Oskar Helseth i festivalen, samt riggeleder Daniel Lothe.  Foto: Per Tormod Nilsen

Kultur

MOLDE: Tirsdag morgen klokka sju anløp det 333 meter lange MSC Preziosa med plass til 4345 passasjerer ombord. Det har ført til gågate og avsperrede områder i sentrum – og en ekstra utfordring for Moldejazz.