Går ut mot planer om nytt kulturbygg i Elnesvågen:

– Dette jåleriet trenger vi ikke

Haraldr Bjellvåg i Bud mener nytt kulturbygg i Elnesvågen vil gå ut over kulturtilbudet andre steder i kommunen. –Vi har ikke behov for å kaste vekk 300 millioner kroner på dette, sier han.

TEGNINGENE SKAL STILLES UT: – Vi holder på å sette opp en utstilling i Urdavegen 31, som skal stå ferdig til sommerkafeen åpner søndag kl. 18. Den er ment for å skape debatt og se på muligheter, sier Liv Ellinor Drejer i Nordvestkirka. Hun legger til at utstillingen blir stående i sommer, samt blir med på Folkefesten den 24. august. – Valget er hos politikerne, jeg synes de var utrolig modige som valgte å fortsette prosessen for å få et skikkelig grunnlag på bordet, sier Drejer. De nyeste modul-tegningene viser bygningskroppen.  Foto: Skalér Arkitektkontor

Kultur

Med riksvåpenets logo og tittelen VALG 2019 skrev Haraldr Bjellvåg følgende på Facebook torsdag kveld: «Stem på kandidater som ikke vil kaste vekk 300 millioner på «kulturhus» i Elnesvågen.»