Norsk Fjellfestival starter på søndag

Vil ta tilbake festival- stemninga

Fullsatt kulturhus, het debatt, festivallåve, familiefest og kanskje også sol? Fjellfestivalsjef Solrun Sylte har fått forsterkninger i Ida Siem. Nå satser de på skikkelig festivalstemning ei drøy uke til ende.

FESTIVALSTART SØNDAG: Daglig leder i Norsk Fjellfestival, Solrun Sylte (t.v.), har fått drahjelp fra Ida Siem i ei prosjektstilling. I tillegg har hun Iselin Hansen Tokle som altmuligdame og venstrehånd. På søndag braker det løs: – Vi håper på skikkelig festivalstemning, sier arrangørene før fjellfestival nummer 21. Ni år siden sist, skal også «festivallåven» ved byparken tas i bruk igjen. 

De fleste turer går via eller til ei hytte i år

Festivalsjef Solrun Sylte
Kultur

Rauma: – Jeg tør nesten ikke tro på de fine meldingene for neste uke, sier Solrun Sylte, som priser seg lykkelig over at det ikke var denne uka det var festival. I stedet er det festivalenens sommerskole for barn, Camp Romsdal, med 40 deltakere som har fått «æren» av denne klissvåte uka.