Hilde Bergfjord Brunvoll åpner sin andre utstilling torsdag:

Mange vil ha gamle Molde på veggen

For to år siden stilte Hilde B. Brunvoll ut malerier av Molde by basert på gamle fotografi. Responsen var så god at hun nå åpner sin andre utstilling – og gir ut bok om prosjektet.

MED NYE MOTIV PÅ UTSTILLINGSVEGGENE: Torsdag åpner kunstner Hilde B. Brunvoll andre del av prosjektet med maleri fra gamle Molde. Prisene ligger på 3.000 - 9.000 kroner, og utstillingen står til 18. august.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

Det var i forbindelse med Moldes 250-årsjubileum at kunstner Hilde Bergfjord Brunvoll bestemte seg for å male Molde by basert på gamle svart-hvitt fotografier. Sammen med Johnny Bratseth gikk hun gjennom Romsdalsmuseets fotoarkiv og fant mange inspirerende motiv. Resultatet ble en utstilling med 24 maleri sommeren 2017.