Boklansering og åpning av mini-utstilling på Romsdalsmuseet

– En historie om å oppdage sitt potensiale

Grete Kleppens oldefar Iver Hoksnes reiste til Chicago på slutten av 1800-tallet. Da han kom hjem brukte han 20 år på å bygge denne harpen. Nå kommer boka om hans uvanlige liv og virke – ført i pennen av Grete selv.

ARVEN ETTER IVER: Formidlingsleder Hilde Stenmark Kvennes og forfatter og oversetter Grete Kleppen i museets fotostudio, der den forseggjorte harpen, en stol og et rikt utsmykket notestativ er klare til fotografering før utstillingsåpning. Harpen er gitt i gave fra familien til museet.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

MOLDE: På Romsdalsmuseet sitter Grete Kleppen, som er fra Molde, har hus på Bjørnsund og er bosatt i Frankrike, med en rykende fersk bok i hendene, utgitt på Kolofon forlag. Tittelen er kort og godt «Iver».