Konsertanmeldelse

Arve-gull!

Nesset Musikkfest kunne ikke fått en bedre start enn den gjorde fredag. For ei fullsatt kirke og med en kreativ, lekende uforutsigbarhet tok Fiolinisten grep om et henrykt publikum sammen med tangentvirtuosen Ole Christian Haagenrud.

Fiolin-magi: Arve Tellefsen helt i knestående i Czardas. Bak en glitrende akkompagnatør; Ole Christian Haagenrud 

Kultur

Og det var mye mer som skjedde, for mest av alt kan en være imponert over den nettverksbygging festivalen og Lars Petter Bjerkeset står for, på tvers over mange grenser. Ikke bare dukket Trompetisten opp – og da snakker vi selvsagt om Ole Edvard Antonsen - men med en hinsides flott fanfare som satte både standarden og tydeliggjorde for alle og enhver hvilket kaliber denne formidable instrumentalisten har. Nasjonalt og internasjonalt, teknisk, musikalsk, ekspressivt og i enhver sammenheng frapperende. Ei lita låt – pang!