«Lars Melsæter Rydjords debut i rollen som Lars Hoås ga gjenlyd mellom fjellene»

Det er særlig to grupper som kan glede seg stort over årets «Lady Arbuthnott»; de som aldri har sett oppsetningen før, og så de som har sett den. I år er det pluss-pluss-pluss!
Kultur

Det er gøy å skulle trille terning for et stykke som har vært oppført 23 år tidligere, og denne gangen går jeg aldeles i yatzy-modus. Skuespillerne fortjener 6’er, musikerne fortjener 6’er, sangerne fortjener 6’er, statistene, danserne og alle hallåjmakerne på scena en klar 6’er, og så har vi de formidable, velfungerende elementer som kostymer, rekvisitter, sminke, lyd, lys og en scene som suger deg inn i seg. 6’er her og. Publikum? Helt klart en 6’er! Så må vi jammen plusse på med den flotte ramma som været og omgivelsene klinte til med på onsdagspremieren. Da er maxiyatzyen komplett! Puh!