Linnéa Myhre tar plass blant Bloggerne

Ny i «Bloggerne» når sesong elleve drar i gang til høsten er Linnéa Myhre (29) og Sofie Caroline Nilsen (20).

Tidlig blogger og samfunnsdebatant: Linnéa Myhre.  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Kultur

Høstens sesong av «Bloggerne» får altså to nye profiler om bord når det er klart for sendinger på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil fra august.

– Jeg elsker «Bloggerne» og har sett alle sesongene. Jeg har alltid syntes det har sett spennende ut å dele livet sitt på denne måten, og nå var jeg moden for å bli med, sier Myhre via pressemeldingen.

– Seerne får et innblikk i min hverdag, der arbeidet med ny bok og podcast tar mye tid. I tillegg prøver jeg å balansere egen psykisk helse og et langdistanseforhold, samtidig som jeg prøver å finne ut hvem jeg er, sier hun videre.

Med er også Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl, Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian, Anniken «Annijor» Jørgensen, Julianne «Pilotfrue» Nygård og ektemannen Ulrik.

– «Bloggerne» er et av de aller mest populære programmene på TV 2 Sumo og aldri har flere sett programserien som satte nye seerrekorder igjen i sin tiende sesong i vinter, sier Jarle Nakken, programredaktør i TV 2.

Linnéa Myhre er kjent som en av landets første og mest leste bloggere. Hun ble i 2011 kåret til årets beste blogger og hun har også tre romanutgivelser på merittlisten. Den fjerde romanen er klar for utgivelse i august, meldte Myhre sjøl via sosiale medier tirsdag.