Flere forestillinger til Lady Arbuthnott er allerede utsolgt:

– Fikk bakoversveis og hakeslepp av ladyen

Lars Melsæter Rydjord har en av hovedrollene i årets Lady Arbuthnott. – Første gang jeg så det, ble jeg slått i bakken. For ei pakke av dans, sang og kostymer! Det har vært en drøm å få være med, sier Rydjord.

BLANT MEKTIGE SUNNDALSFJELL: Skuespiller Lars Melsæter Rydjord har adresse Sunndalsøra i hele juni forbindelse med øving og innspurt til årets utgave av den populære musikalen Lady Arbuthnott. Her utenfor Hydro, der øvingene foregikk i begynnelsen av uka.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

SUNNDALSØRA: Skuespilleren, som til vanlig er å finne på scena hos Teatret Vårt – men som gjerne fyller sommeren med spel – forteller at rollen som Lars Hoås er veldig stas å få. Samtidig er det beinhardt arbeid.