Molde er beste kulturskolekommune i landet:

– Vi er veldig stolte

Molde ble nylig kåret til Norges beste kulturskolekommune. – Kommunen får prisen, og vi får den også fordi folk gjør en god jobb i enheten. Det ligger genuin kjærlighet, respekt for arbeidet og tror på at det vi gjør er viktig i bunn, sier kulturskolerektor Ingvild Aas.

FEIRET PRIS: Bak f.v.: Rakel Hoem Rinde, Halvor Holm, Hans Petter Gyldenskog, Steinar Rinde, Sindre Klykken, Lars Wold, Jens Kristian Mordal, Synne Teiseth Norbeck, Sara Pernille Ulvestadbakken, Øystein Heggstad, Anne Karin Korsbrekke, Lena Haugen Mordal, Arnt Inge Torheim (rett foran henne), Eva Hjelen, Arne Torvik. Foran f.v.: Cesilie Torheim, Knut Morten Kårevik, Matthew Thomas Barry, Leiv Skeidsvoll, Arnt Inge Sæter, Boyan Belovsky, Geir Heggdal, Jasmina Zivic, Karin Skjetne, Per Kåre Fossum, Linn Iren Wennersten og Ingvild Aas. Gøril Roesen, Mai Cesilie Venaas, Tendai Makurumbandi, Stefan Bocken, Anna Laila With Due, Hans Iversen, Tove Midtbø Moe, Vladana Nikolic, Olise Alexander og husvertene: Tuva Karen Halse, Oliver Fremo Amundsen, Martin Herje var ikke tilstede.   Foto: Per-Tormod Nilsen

Kultur

Prisen ble delt ut for 19. gang av Norsk kulturskoleråd på Norges Musikkhøgskole i Oslo forrige uke.