Lars får rollen som Lars i Ladyen

Skuespiller Lars Melsæter Rydjord får rollen som Lars Hoås i Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy.

Får stor sangrolle: Lars Melsæter Rydjord. Foto: Bjørn Brunvoll 

Kultur

– Jeg har sett «Lady Arbuthnott» ved flere anledninger og har alltid tenkt at dette er noe fantastisk, både for regionen vår, menneskene som bor her, publikum og involverte. Det har vært en mål for meg personlig å en gang få være med som aktør - og nå er jeg her. Jeg gleder meg!, sier Rydjord i en pressmelding.

Til helga er det kick off-samling foran årets forestillinger på Sunndalsøra, som spilles fra 19. til 29. juni i Sunndal kulturhus Det er 2.000 billetter som ligger ute for salg.

– Vi merker stadig større pågang fra publikum godt utenfor nærområdet vårt. Derfor har vi fokus på å tilby tilleggsopplevelser, som «High tea»-arrangementene, sier produsent Tommy Fossum.

Lars M. Rydjord fra Kleive er fast ansatt ved Teatret Vårt i Molde. Han har tidligere jobbet ved flere norske teater og vært engasjert i flere spel, bl.a. «Spelet om Heilag Olav» på Stiklestad. Nylig ble han hedret med teatervennenes pris «Fiskerjenten», blant annet med begrunnelse i rollen som Biff i «En handelsreisendes død».

Rollekarakteren Lars Hoås er fattigutten som starter som Lady Arbuthnotts tjener, og som ble hennes faste ledsager. Det førte til et trekantdrama med kammerpiken Karen, som var Lars’ kjæreste.