Fra russelåter til ADHD-engasjement

Musikkprodusent Christoffer Røsegg innrømmer at noen av russelåtene han har skrevet kan kalles grove, men håper låta «Sammen for alltid» vil gi mer kred utenfor russemiljøet.

STEMPEL: Musikkprodusent Christoffer Røsegg (24), aka RE-CREATE, møtte ungdom fra ADHD Norge i prosessen med å lage låta «Sammen for alltid» for organisasjonen. Han kan relatere til det å bli stemplet som unormal. «– Hva er greia med Christoffer?» var nok et spørsmål som ofte kom opp da jeg var yngre, sier Røsegg, som hadde dysleksi og konsentrasjonsvansker.   Foto: RIGMOR SJAASTAD HAGEN

Kultur

Da ADHD Norge tok initiativ til å lage en låt sammen med musikkprodusent Christoffer Røsegg alias RE-CREATE fra Molde, bosatt i Drammen, var han ikke vanskelig å be. Han møtte ungdom med ADHD fra organisasjonen, snakka med dem om hva de ønsket at låta skulle handle om og satte i gang.