Har ikke gitt opp planene om kulturhall på Lubbenes

Vil ha hall med glassgulv og led-lys

– Målet er å få satt opp en kombinert kultur- og idrettshall i Molde, som kan bli modell for flere slike haller andre steder, sier Pål Henning Ilstad i Skyhøyt Live Scene.

SLIK KAN KULTURHALLEN SE UT: – Motivasjonen for å jobbe med dette er å få få artister hit som ellers hopper over Molde, ved å senke kostnadene for å arrangere konserter. Dette bygget kan også løse andre utfordinger for idretten, sier Pål Henning Ilstad i Skyhøyt Live Scene.  Foto: Illustrasjon: Hallmaker

Kultur

MOLDE: Onsdag orienterte Pål Henning Ilstad og Bjørnar Næss fra Skyhøyt Live Scene politikerne i plan- og utviklingsutvalget om idéen om en kombinert kultur- og idrettshall på Lubbenes (vest for rensingsanlegget). Prosjektet ble først kjent gjennom en artikkel i Romsdals Budstikke for ett år siden.