Fotballdebatt med teaterfrelste

Pengene kan komme til å ødelegge fotballens særpreg. Kommer oljesjeikene som har gjort sitt inntog i England til RBK og Trondheim, da melder jeg overgang til Ranheim, fortalte skuespilleren som deltok i debatten etter «Helt hekta».
Kultur

MOLDE: Det er godt voksne damer som går på teater. Fotballkamper oppsøker derimot av det motsatte kjønn. Ikke helt korrekt, men likevel mye sant i den analysen. At et teater inviterer til fotballdebatt er både dristig og ikke helt vanlig. Kort tid etter forestillingen og debatten om det å være homofil fotballspiller, så var det igjen klart for fotballdebatt på byens teater. I anledning den pågående teaterfesten gjestet Ole Christian Gullvåg og Riksteatret Molde med «Helt hekta». Monologen med RBK-supporteren fra Helgeland med lang fartstid fra Trøndelag teater ble en frisk og fengende forestilling.