Da den homofile skuespilleren gikk inn i fotballgarderoben, fant han ut tre ting

Andreas K. Kvisgaard fant at røff supporterkultur, drømmer om proffkarriere i utlandet og garderobekulturen kan hindre fotballspillere i å komme ut av skapet.

KJÆRLIGHET: – Egentlig handler stykket om kjærlighet; til fotballen, og til det å få elske hvem man vil og være den man er, sier skuespiller Andreas K. Kvisgaard, her i rollen som supporteren Kristian.   Foto: Knut Anders Sørum

Kultur

«Ingen er homo i 2. divisjon»  settes opp på Teatret Vårt i februar. I arbeidet med stykket har skuespiller Andreas K. Kvisgaard jobbet tett med Carl Morten Amundsen, tidligere teatersjef i Molde og nå sjefdramaturg ved Det Norske Teatret. Amundsen sto selv fram som homofil i et portrettintervju med Romsdals Budstikke i 2009.