Ny kunstustilling åpner på Kunstsenteret på Plassen torsdag:

Kunst til å ta og føle på

Gunnhild Torgersens skulpturer i keramikk, stål og bronse er basert på avtrykk av ulike kroppsdeler. Og det er lov til å både ta på og holde i dem.

Med kunsten i ryggen: Gunnhild Torgersen (33) monterer utstillingen «Entre nous» på Kunstsenteret, som tematisk handler om forholdet mellom objekt, eller kropp, rom og tilskuer. Her lener hun seg mot sitt eget avtrykk i ett av sine keramiske verk – mens andre deler av utstillingen henger fra taket.   Foto: Vera Henriksen

Kultur

MOLDE: – Interessen for hvordan vår fysiske tilstedeværelse kan endre et rom, startet med den arabiske våren og de store opprørene. Siden har jeg jobbet en del med grenser, i det offentlige rom, i byrom og i verden, forteller Gunnhild Torgersen, kunstner fra Ørsta, utdannet i Malmø og bosatt i Oslo, der hun er en del av det nyoppstartede atelieret CK2 med ni andre kunstnere.