700 deltakere fra hele Romsdal på barnehagestevne i Molde:

– Å oppleve kultur er en demokratisk rett som også gjelder barn

– Kultur og litteratur har en enormt sterk kraft. Det er magisk. Og det kan faktisk endre liv, sier Liv Gulbrandsen.

DISSE ER SAMMEN MED BARNA DINE MENS DU ER PÅ JOBB: Barnehagestevnet 2018 ble åpnet på Rådhusplassen av varaordfører Sidsel Rykhus. Foran til venstre står barnehageansatte fra Midsund, Nesset og Fræna, bak dem fra Molde, til høyre deltakere fra barnehager i Vestnes og Rauma, og bak dem igjen fra Aukra og flere fra Molde. Det er Kunnskapsnett Romsdal som arrangerer stevnet.  Foto: Bjørn Brunvoll

Barn har godt av å se lesende voksne. Gjerne tegneserier!

Liv Gulbrandsen
Kultur

MOLDE: Gulbrandsen var en av flere kursholdere på Romsdals barnehagestevne i Molde mandag. Årets stevne hadde «Vi skaper sammen» som tema og til sammen fire ulike kurs i musikk, litteratur, teater og digitale verktøy på programmet – og samlet hele 700 barnehageansatte fra hele Romsdal.