Sødahlhuset på Åndalsnes har fått ny daglig leder

– Kaféen er en viktig møteplass

Edda Thorsrud er ny daglig leder på Sødahlhuset. Mat-teknologen fra Oslo gleder seg til å utvikle stedet videre. Og lørdag kommer Frøkedal & Familien til turnéens antagelig minste scene!

TRIVES FOLE GODT: Edda Thorsrud møtte kjærligheten og flyttet til Åndalsnes, der hun trives utmerket med å bo på gård. – Jeg tror jeg kan trives mange steder, i mange typer jobber, så lenge jeg får utfordret meg, sier Thorslund. Det hun savner mest ved Oslo, er familien.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

– Jeg synes det er veldig stas at vi får Frøkedal og bandet hennes til Sødahlhuset. De kommer fra konserter i Hamburg, Berling og Trondheim til vår lille kafé på Åndalsnes. Vi forventer fullt hus, og det blir garantert trangt og veldig hyggelig, sier Edda Thorsrud, som vi for anledningen møter på Fole Godt i Molde.